Hisøy Gutter 16 kretsmestere i Agder

For andre året på rad tok gutter født i 2000 hjem tittelen som kretsmestere! Vi gratulerer guttene og det gode støtteapparatet rundt laget! Fasit etter 18 spilte kamper er imponerende 15 seiere, en uavgjort og to tap.

Kretsmester Gutter 16 Agder fotballkrets: HISØY!!!

Torsdag 20.10.2016, klokken 21:30, dommeren blåser av kampen mot Søgne og 00-guttene våre kan for andre sessong på rad kalle seg kretsmestere! Sessongen startet litt tregt med uavgjort mot Våg og tap mot Kvinesdal, deretter to seire før guttene igjen snublet mot Vigør på et forsmedelig tap 5-4. Siden den kampen 25. mai har Hisøy rett og slett feid all motstand av banen. 13 seire på rad har gutten nå når serien er over! Det har imidlertid også vært nødvendig for å dra i havn tittelen. Kvinesdal har fulgt hakk i hæl hele veien inn til siste kampdag, kun to poeng bak. Med Kvinesdal sin seier mot Mandalskameratene, var guttene våre nødt til minst å spille uavgjort mot Søgne. Den brasen klarte de til gangs med en solid 5-1 seier! Vi gratulerer guttene og aparatet rundt laget og hele øya er ikke så lite stolte!

Kampen 

Dette var kampen som skulle vinnes og som en seriøs fotballklubb så ble det satt opp egen buss for spillere og supportere. Her var det nødvendig å sikre resultatet og 12. spiller - supporterene, måtte bistå.

Første omgang startet i et forrykende tempo og Hisøy viste fra første stund at denne kampen var deres. Alle viste solid innsats og akkurat nok tenning. Hisøy hadde kontroll på kampen og hadde flere store målsjanser. Søgne var heller ikke tannløse og klarte å øke både puls og blodtrykk på noen og enhver av støtteapparat samt fansen som hadde møtt opp.

Kjetil var førstemann til å få hull på byllen. Han skyter et perfekt plassert skudd akkurat utenfor rekkevidden til keeper. Ah! Deilig med et tidlig mål!

Nestemann på scoringslista er Even. På nytt får Hisøy et kontrollert mål med lange skudd, 2 mål til Hisøy!

 

Første omgang er ferdig med pauseresultat 0-2 til Hisøy. De 20+ antall supporterene som har møtt opp er enig om at dette går nok veien, men kampen må spilles ferdig først.

Andre omgang begynner med en kalddusj. Etter en serie med mindre feil bakover, klarer Søgne å tråkle seg gjennom og setter ballen i mål bak en sjanseløs Gustav. Gustav spiller forøvrig en fantastisk fin kamp og er tryggheten selv der bak.

Nå blir det litt mer spennende for oss, i anledning kald fotballkveld, velpolstrede supportere. Fra en hard betongtribune ser vi et Søgne-lag som får en vitamininnsprøytning og et Hisøy-lag hvor midtbanen er litt utslitt. Plutselig er det Søgne som presser på og er dem som har marginene med seg i duellene. Men, heldigvis står forsvaret presset av, godt ledet av kaptein Bendik. Han maner laget til ekstra innsats og laget leverer!

Simen banker inn sitt første mål for dagen! Nå er det 1-3 i Hisøys favør og trykket synker igjen blant dem som ser på. Vi har nesten ikke rukket å sette oss godt tilbake på benken før Simen igjen scorer, nå med venstre, 1-4!

Til slutt avsluttes målkalaset med et kanonskudd fra William som via en Søgne-spiller går i mål og setter sluttresultatet til 1-5.

Handshake

Dette var en flott kamp hvor hele laget fikk spille og absolutt alle viste seg frem på en god måte!

Bussturen tilbake bar preg av høy stemning med sang og skrål og siden en utlading resten av turen tilbake til øya etter et besøk på
Mc Donalds.

Øya-øya-Hisøya!

 

 

Spillerne:

 

 

 

 
 

 

Støtt oss!