Hisøy IL har fått tre hjertestartere!

Når hjertet svikter teller hvert minutt for å få startet det igjen. Enkel tilgang på hjelpemidler er helt nødvendig for å kunne redde liv. Nå har Hisøy IL skaffet seg hjertestartere som er lett tilgjengelig om behovet skulle oppstå!

Tre hjertestartere i anleggene til Hisøy IL!

Vi er glade for at idrettslaget nå kan tilby noe av den beste hjelpen en kan få når man skal hjelpe noen som har fått hjerteproblemer, tre hjertestartere. Det er alltid en viss risiko når man driver med idrett og ofte er det også samlet et stort antall mennesker på et lite område. Skulle det oppstå behov for å starte opp et hjerte, er det uhyre viktig at hjertestarteren er i nærheten og lett tilgjengelig. Vi har derfor plassert ut tre hjertestartere. En i klubbhuset, en i treningssenteret og en i hallen. 

Hjertestarterene er laget slik at alle skal kunne operere dem. Når man henter ut starteren utløses en alarm slik at man vet at det er behov for en hjertestarter. Hjertestarteren forteller deg akkurat hva som skal gjøres før den basert på input fra sensorer man setter på pasienten iverksette behandlingen med eventuell hjertestart.

Gå til informasjonssiden for mer informasjon.

 

 

Støtt oss!