Vinterdrift 2017/2018

Vi kommer fremover til å brøyte hovedbanen når det kommer snø. Dere må imidlertid være forberedt på at banen til tider kan være stengt og informasjon om det legges ut på Facebook-gruppen til Hisøy fotball. Sjekk den når det har snødd

Vinterdrift på fotballbanenØya-øya Hisøya!

Merk dette! Når traktoren er ute på banen og rydder, skal det som hovedregel ikke være aktivitet på banen! Barn og unge skal holdes borte fra banen. Skulle brøytemannskapet vurdere det som trygt at det foregår trening på motsatt side av banen så skal aktiviteten også holdes på anvist plass. Det er ikke lov å hente baller som måtte komme over på området som ryddes. Både spillere og trenere er pålagt å etterkomme traktorførerens pålegg og instrukser.

Alternativ trening

I vintersessongen kan det være greit å gi spillerne noe alternativ trening. Her er det bare å bruke fantasien! Det er et tilbud til lag med spillere fra 12 år og oppover å benytte treningssenter og spinningssal. Dette stilles krav til at dette gjøres i følge med en ansvarlig trener og det er viktig at man også tar hensyn til andre brukere. Tidspunkt for trening i treningssenteret bør være mellom klokken 14:00 og 17:00.

De som ønsker å benytte spinningssalen kan gjøre det etter avtale med Tina Hellstrøm (91 58 69 14). Her må man jo selvfølgelig tilpasse seg andre planlagte økter.

 

Støtt oss!